Băiat de 16 ani, tâlhărit și agresat de patru tineri

   Duminică, la data de 20 septembrie 2020, în jurul orei 21:00, poliția din cadrul secției de Poliție Rurală Bicaz a fost sesizată cu privire la cazul unui băiat de 16 ani, tâlhărit și agresat de patru tineri din localitatea Borca.

   Acest incident s-a petrecut în zona unei societăți comerciale din localitatea Borca, unde minorul a fost lovit cu pumnii în zona feței de către cei patru tineri, ulterior fiindu-i sustras telefonul mobil care căzuse în timpul altercației. În urma investigațiilor realizate de polițiști reiese că cei patru aveau vârste cuprinse între 17-23 ani.

   La data de 21 septembrie, cei patru au fost duși la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrativ au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

   Astăzi, 22 septembrie, urmează să fie duși la Parchetul din zona Judecătoriei Bicaz, cu propunerea de aplicare a unor măsuri preventive.

   Implicați în această acțiune au fost si luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Distribuie acest articol!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Instagram

Most Popular