alegerile parlamentare 2020
Reading Time: < 1 minute

Liviu Florescu-Purcariu, candidatul pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra Neamț, mărturisește faptul că nu s-a luat în considerare un echipament de protecție pentru secțiile de vot. Până în acest moment, Instituția Prefectului Neamț nu a pus votanților la dispoziție măștile și mănușile necesare.  

Liviu Florescu susține că Guvernul trebuie să asigure echipamentul de protecție prin prisma prefecturilor, având în vedere apropierea rapidă a zilelor de vot, însă oamenilor li se spune să-și procure singuri ceea ce le este necesar pentru a nu se infecta cu noul coronavirus: „Nici pentru elevi nu au fost și nici pentru cadrele didactice. Este o bătaie de joc a administrației liberale, de la centru până în teritoriu.

Îi recomand domnului prefect George Lazăr să lase puțin campania electorală și preocuparea obsesivă pentru PSD și să își exercite rolul pentru care e plătit de noi toți. Este reprezentantul Guvernului în teritoriu și îi reamintesc că Guvernul este al României, nu al PNL”, conform Știri-Neamț.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *