Profesor ,,antimască” scandalizează opinia publică
Reading Time: 2 minutes

Sătul de distanțare socială, un profesor ,,antimască” din Oradea scandalizează opinia publică, protestând la purtarea măștilor de către elevi pe timp de pandemie printr-un videoclip pe Facebook în care acuză Guvernul de îngrădirea libertății de exprimare și de mișcare a elevilor.

Pe parcursul videoclipului filmat în sala de clasă, profesorul Nelu Sandu Pop poartă o mască de clovn, în timp ce copiii poartă măști de ,,animăluțe” după propriile sale cuvinte:

,,Bună ziua. Ne aflăm astăzi la oră. Nelu Pop mă numesc, sunt profesor la Liceul Sportiv din Oradea și vreau să vă prezint cum arată o oră în condițiile de astăzi.

În condițiile în care Guvernul ăsta ne obligă să purtăm măști și să fim și să ne comportăm ca niște animăluțe în țarc. Haideți să vedem cum arată animăluțele din jurul nostru care nu au voie să părăsească țarcul.

Au doar 5 minute de pauză. Nu au voie să își dea măștile jos. Se duc pe rând la toaletă, dacă vor să tragă o gură de aer tot așa, pe rând, își dă masca joș și se duc la geam să respire.”

Astăzi, Pop adaugă:

”Da…., am avut parte de o dimineață deosebită… Vreau să vă anunț pe această cale că îmi susțin în continuare punctul de vedere, adică nu sunt de acord cu purtarea măștii în timpul orelor de curs. De ce? Păi atâta timp cât elevii stau și socializează împreună înainte și după orele de curs fără mască pe gură, stau înghesuiți la poarta școlii să li se ia temperatura…. înainte de gard nu iau COVID??? decât după gard, în sala de curs??? Nu am îndemnat nici un adolescent să nu poarte mască, nu am îndemnat pe nimeni să nu respecte legea. Dar cum rămâne cu art.30 din Constituția României, articol care ne spune că avem dreptul de a ne exprima liberi, fără nici o constrângere?

Dacă și libertatea de exprimare a opiniilor personale a ajuns o problemă reală pentru instituțiile statului, atunci ne întoarcem în comunism…

Am pretenția că trăiesc într-o țară Democrată, liberă, care își respectă cetățenii. Dacă ni se ia și dreptul la o exprimare liberă unde ajungem???? Sclavi totali, supuși peste măsură???? Eu îmi doresc pentru copiii mei să se poată exprima liber, îmi îndemn copiii să respecte legea, dar să-și cunoască și să lupte pentru drepturile lor.”

52 de nemțeni au fost infectați cu covid 19 în ultimele 24 de ore! Află mai multe aici!

Șofer beat reținut după o verificare mai atentă. Află mai multe aici!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.