Oportunitate pentru tineri
Reading Time: < 1 minute

Cu toate că ne aflăm într-o situație dificilă datorită acestei pandemii, Asociația Tineretului ONU din România organizează mult așteptatul proiect „Teach Through Speech”.

Acest proiect are la bază încurajarea tinerilor de a-și învinge teama de a vorbi în public și totodată de a-i învăța cum să îți formeze un discurs puternic care să capteze atenția ascultătorilor. De asemenea aici veți putea învăța cum să vă stăpâniți emoțiile și cum să treceți peste blocajele pe care le aveți atunci când trebuie să vorbiți în fața unor oameni.

În cadrul acestui eveniment aveți oportunitatea de a aborda teme de interes și de învăța cum să vă conectați cu oamenii prin intermediul unui discurs bine construit și interesant.

Proiectul va avea loc în două sesiuni, în perioada 3-4 octombrie unde participanții vor fi împărțiți în grupe corespunzătoare categoriei de vârstă din care fac parte, respectiv 14-16 ani și 17-19 ani. Prima etapă constă în alegerea a câte doi finaliști din fiecare segment de vârstă și tema pe care o vor aborda. Ulterior în a doua etapă urmând să se aleagă un singur câștigător din fiecare categorie.

Dacă doriți să vă înscrieți și să luați parte la această experiență puteți completa formularul de înscriere aici.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *