polițiștii romașcani
Reading Time: < 1 minute

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 207 K, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Doljești, se afla la volanul unui autoturism, oprit în afara părții carosabile, pe raza localității Buruienești, ar fi pătruns pe partea carosabilă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă de un tânăr de 24 de ani, din Buruienești, care se deplasa către Doljești, cu care a intrat în coliziune.

Din impact, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod și ulterior cu un stâlp de iluminat public.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul conducătorului motocicletei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 24 de ani, nu deține permis de conducere iar vehiculul condus de acesta nu era înmatriculat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.  

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *