Opunerea consilierilor PNL
Reading Time: 2 minutes

Ieri, 8 octombrie 2020, consilierii PNL s-au împotrivit proiectului de hotărâre premergător construirii unui nou Spital de Urgență din Piatra-Neamț.

În timpul campaniei electorale din acest an, una din promisiunile președintelui PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, a fost ca va face un nou spital de urgență la Piatra Neamț. Totuși, la ședința extraordinară de ieri, 8 octombrie, consilierii județeni PNL s-au împotrivit proiectului de hotătâre cu privire la terenul pe care ar urma să fie construit noul spital.

,,Una dintre cele mai ticăloase atitudini ale consilierilor județeni PNL față de nemțeni a fost manifestată astăzi, 8 octombrie, când au refuzat să voteze pentru realizarea unui nou spital de urgență.”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Cu toate acestea, consilierii județeni au avut de votat doar trecerea unui teren din proprietatea comunei Gârcina, situat la ieșirea din oraș, în cea a județului Neamț, unde ar urma să fie construit noul spital județean de urgență.

Printr-o coincidență, sau nu, aceeași suprafață de teren a mai fost luată în proprietatea județului Neamț, într-un alt mandat, când Consiliul Județean era condus de un președinte al partidului PDL.

,,Atunci au fost de acord cu transferul, dar nu au fost în stare să realizeze proiectul. Astăzi, aceiași pedeliști vopsiți în galben nu mai vor transferul de proprietate, ca să nu fac eu spitalul pentru nemțeni! ”, a mai zis președintele Consiliului Județean Neamț.

Ionel Arsene susține că are deja alocați banii pentru acest proiect, datorită susținerii de care a beneficiat din partea guvernării PSD, care le-a oferit ,,milioane de lei’‘, însă acum nu au terenuri pentru a construi.

,,Și-au arătat încă odată adevărata față și au dovedit, din nou, că știu doar să închidă spitale, nu să le și construiască, iar apoi să le deschidă! La fel de cinici se dovedesc și în cazul spitalului de la Lețcani, pe care refuză să îl deschidă, pentru că țin la orgoliile politice și nu le pasă de copii, părinți, bunici, aflați în suferință! Rușine să vă fie! Aveți câteva zile de când vindeți ieftin suferința oamenilor din spitale, dar continuați să vă bateți joc de nemțeni, ignorând nevoile lor!”, a mai comunicat președintele Ionel Arsene.

Ionel Arsene câștigă lejer al doilea mandat de președinte al C.J Neamț! Click aici pentru a afla mai multe!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *