Florentina Moise
Reading Time: < 1 minute

Președintele organizației PSD Neamț, Florentina Moise, a cerut Instituției Prefectului să facă o conferință de presă în fața Inspectoratului Școlar Județean Piatra-Neamț.

Ca și cadru didactic și fost director al Casei Corpului Didactic Neamț, președintele organizației PSD, vorbește despre gratuitatea învățământului de Stat în România și cel mai important, dreptul la educație, pe care îl are toată lumea.

„Să ne dea explicații domnul prefect de ce copiii noștri merg zilnic la școală cu masca de acasă, cu dezinfectanți de acasă, cu toate produsele igienico-sanitare. Trăim într-un stat în care învățământul de stat este… cum este? Să ne dea răspunsul. Cu banii părinților. Ce se întâmplă în județul Neamț și ce măsuri a luat domnul prefect în acest sens? Domnule prefect, unde sunt tabletele copiilor? De ce copilul meu trebuie să vină acasă și eu trebuie să am această disponibilitate să pot să îi pun la dispoziție mijloacele prin care se produce actul instructiv educativ? Ce se întâmplă și în ce situație sunt școlile din Neamț, având în vedere că țara este într-o situație critică? Județul Neamț este într-o situație critică. Așteptăm aceste răspunsuri. Să lăsăm politica pentru că este vorba despre oameni acum.”, a transmis Florentina Moise, în declarațiile de presă.

Noul scenariu după care vor funcționa școlile din Neamț! Click aici pentru a afla mai multe!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *