Noi președinți interimari
Reading Time: < 1 minute

Andrei Carabelea, noul primar la orașului Piatra Neamț, a fost numit președintele interimar al organizației PNL. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, astăzi, 13 octombrie 2020, în cadrul emisiunii ,,Cafeaua de dimineață”.

,,Ieri, în ședința de CDJ, l-am nominalizat pe Andrei Carabelea pentru funcția de președinte interimar, el fiind cel care va trebui să facă o echipa pentru ca PNL Piatra Neamț să fie o formațiune politică unită, transparentă și care să uite de metehnele urâte ale trecutului, dar care să privească spre viitor cu oameni care-și doresc cu adevărat dezvoltare.”

Totodată, și la Târgu Neamț a fost ales președintele interimar, acesta fiind Eugen Țapu Nazare, ales în ciuda eșecului de la alegerile locale, în scopul reorganizării activității din Târgu Neamț.

,,Și la Târgu Neamț am luat o decizie ieri, ca biroul politic local să fie dizolvat și l-am numit pe domnul senator, Eugen Țapu, ca președinte interimar, pentru a constitui o echipă care să facă față provocărilor de la alegerile parlamentare.” (V.B.)

Iată primarii care au câștigat alegerile în Neamț!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *