PNL Neamț
Reading Time: 2 minutes

Membrii Comitetului Județean s-au reunit într-o ședință pentru a hotrî lista candidaților pe care PNL Neamț îi susține la alegerile parlamentare, care vor avea loc în luna decembrie.

În urma votului exprimat în unanimitate, candidații sunt:

Pentru Senat: Eugen Țapu Nazare

Constantin Teodorescu

Camera Deputaților: Mugur Cozmanciuc

Laurențiu Leoreanu

Mara Calista

,,Le mulțumesc colegilor din echipa PNL Neamț pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaților. Este o onoare, dar, așa cum bine știm, și o mare responsabilitate să reprezinți interesele cetățenilor în una dintre cele mai importante instituții ale statului român. Îi am alături pe colegii mei, care au dovedit că sunt dedicați interesului public și au avut o activitate intensă în Parlamentul României. Vreau să îi asigur pe nemțeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor și a comunităților toată cunoașterea, munca și energia pentru a continua dezvoltarea județului nostru. Vom susține măsurile Guvernului PNL din Parlamentul României și am încredere că vom avea susținerea necesară pentru a avea o majoritate parlamentară, care să înțeleagă importanța programului liberal de guvernare, care va aduce bunăstare și dezvoltare în județul Neamț. ”, a mărturisit președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Mara Calista, actual deputat în Teleorman, este acum una dintre cele mai tinere persoane alese să fie membre ale Parlamentului României. Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a declarat ieri, 13 octombrie 2020, că Mara Calista ocupă, în Neamț, locul 3 pe lista partidului de la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților.

Aceasta este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, cu specializarea pe Relații Internaționale și Studii Europene și a masterului de la aceeași instituție în domeniul Politică, Gen și Minorități.

În CV-ul ei, pentru Camera Deputaților este menționată vasta experință pe care o are în administrația publică, ocupând și funcția de consilier al Vicepreședintelui Camerei Deputaților, consilier personal la cabinetul Primului Ministru al României, în perioada guvernării Cioloș, în ciuda faptului că este o persoană tânără.

Mara Calista a ocupat și funcția de președinte al asociației ,, O șansă pentru viitor ” și a fost membru în Consiliul de Administrație a Loteriei Române.

În anul 2016, a fost aleasă pe listele PNL Teleorman și a activat și în Comisia pentru Muncă și Protecție Sanitară și în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați. A fost unul dintre co-inițiatorii sau, uneori, chiar inițiatorii, a 118 propuneri legislative, dintre care 35 chiar au fost promulgate ca legi.

Lista candidaților PNL Neamt urmează a fi validată de forul de conducere al Partidului Național Liberal.

Citește și: Noi președinți interimari în PNL Piatra Neamț și Târgu Neamț

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *