nemțeni sancționați
Reading Time: < 1 minute

Structurile teritoriale ale M.A.I. și-au continuat acțiunea de desfășurare în sistem integrat, alături de celelalte instituții implicate, sub autoritatea instituției prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În ultimele 24 de ore s-au organizat 9 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, localurile publice și mijloacele de transport în comun.

În cadrul acestor acțiuni de control au fost verificate 69 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 64 de mijloace de transport și au fost legitimate 572 de persoane.

173 de persoane, care nu respectau măsurile de protecție, au fost depistate de echipele de control. O persoană a fost descoperită că nu a respectat măsura privind carantinarea/ izolarea și o altă persoană a fost penalizată, deoarece a participat la activități în spațiul public/privat/închis, pentru care au fost impuse restricții. Toate aceste persoane au fost sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 11.250 lei.

În cadrul acțiunilor, au mai avut loc și activități preventive de informare.

Asemenea activități organizate sub autoritatea prefectului, își vor continua desfășurarea în sistem integrat și în următoarea perioadă, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării tuturor măsurilor de protecție împotriva infectării cu coronavirus.

Vă aducem la cunoștință de TELVERDE și numărul de telefon la care puteți face sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de siguranță și protecție stabilite împotriva COVID-19: 0800800165.

Cere informații despre simptome, carantinare și izolare, oricând!- Call center! Click aici pentru a afla mai multe!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *