Altex România
Reading Time: < 1 minute

Marea companie antreprenorială românească, Altex, se aproprie rapid de pragul de 1 mld. de euro după trei decenii de activitate și trei crize economice traversate!

Astfel, Retailerul de electro-IT devine al treilea business antreprenorial cu afaceri peste pragul de 1 mld. euro, alături de Dedeman şi Catena.

Altex România este un business care a crescut odată cu piaţa din Ro­mâ­nia, iar în momentul de faţă vor­bim despre o creştere şi o maturizare a pie­ţei. Anul acesta avem această perspec­ti­vă a atingerii miliardului de euro şi pro­babil că în următorii 2-3 ani ne uităm şi la o extindere în regiune“, a declarat Dan Ostahie, proprietar şi CEO al Altex România, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Bărbatul în scaun cu rotile scos din incendiu de către vecini! Află mai multe aici!

Pro­du­sele din zona de IT&C şi zo­na de bucătărie au adus semnificativ mai multe profituri companiei anul acesta, datorită modificării nevoilor și obiceiurilor clienților pe parcursul pandemiei.

Cele mai vândute produse au fost tele­foa­nele, laptopu­ri­le, table­tele şi diverse electrocasnice, acestea fiind menite să se potrivească mai bine noilor nevoi ale clienților pe timpul pandemiei.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *