Un bărbat din Cordun
Reading Time: < 1 minute

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț un bărbat de 47 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut un bărbat de 47 de ani, din Cordun, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

Din cercetările efectuate a reieșit că, acesta a fost depistat de polițiști în incinta locuinței tatălui său, de 75 de ani, din Cordun, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 25 octombrie, prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de locuință.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *