Pe fondul consumului de
Reading Time: < 1 minute

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează permanent pentru combaterea fenomenului de violență în familie, fiind dispuse măsuri ferme, conform competențelor legale, față de cei care nu respectă prevederile legale în vigoare.

La data de 27 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la domiciliu.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 51 de ani, ar fi agresat-o pe soția sa și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, creându-i astfel o stare de temere. De asemenea, acesta ar fi distrus geamul unei uși din incinta imobilului.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *