Viața pe bune
Reading Time: < 1 minute

Cu toate că ne aflăm într-o situație delicată datorită acestei pandemii, mult așteptatul proiect „Viața pe bune”, organizat de Asociația Tineretului ONU din România – Club Roman se va desfășura în perioada 14-15 noiembrie 2020 în mediul online.

Tinerii au posibilitatea ca prin acest proiect să învețe să gestioneze situațiile neprevăzute care pot apărea. Așadar, aceștia vor învăța tehnici necesare acordării primului ajutor în cazul unor urgențe, cum să se apere dacă sunt victime ale unor agresiuni și totodată vor fi informați cu privire la consumul de droguri și ce efecte negative au acestea asupra lor și despre modul în care să reacționeze în cazul unor calamități naturale.

De ce este important acest proiect?

În primul rând prin intermediul acestor informații putem salva viața unor oameni sau chiar pe a noastră. De-a lungul vieții, cu toții ne vom confrunta cu situații în care este necesar să cunoaștem tehnici de acordare a primul ajutor sau de gestionare a unor situații conflictuale, așadar acest proiect este ocazia perfectă de a acumula informațiile necesare pentru a ști cum să procedăm în astfel de situații.

Participanții vor avea posibilitatea de a primi această bază teoretică din partea unor specialiști, cărora le pot adresa orice curiozitate specifică temei proiectului.

Informația este cheia care rezolvă orice problemă! Acest proiect este destinat oricărei categorii de vârsta, așadar fie că ești copil, adolescent sau chiar vârstnic poți participa și învăța o mulțime de lucruri folositoare.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invit să completați formularul de mai jos pentru a putea lua parte la acest proiect inedit.

Formular: https://bit.ly/2EHJ93p

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *