cerșetori agresivi
Reading Time: < 1 minute

Astăzi, o femeie și 9 copii au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, după ce au fost surprinși cerșind agresiv în centrul municipiului.

Conform poliției locale, o femeie de 39 de ani, însoțită de cei 9 copii ai ei cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani,, au fost depistați de dimineață apelând la mila oamenilor  în zona Casei de Cultură și Piața Ștefan cel Mare (Terasa Cusos).

După ce au fost conduși la sediul Poliției locale, aceștia au fost sancționați cu amenzi în valoare de 320 de lei pentru încălcarea articolului 2, pct. 3 din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Având în vedere că 6 dintre copii au fost lăsați nesupravegheați, au fost anunțate și direcțiile de asistență socială ale comunelor Războieni și Girov (locul în care își are reședința femeia în cauză), dar și DGASPC Neamț.

Femeia a mai fost depistată de 3 ori anul trecut folosindu-se de un copil pentru a practica cerșetoria, pe numele acesteia întocmindu-se un dosar penal pentru aceste fapte.

a

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *