Medicul Cătălin Denciu
Reading Time: 2 minutes

Doctorița Alina Denciu, soția medicului Cătălin Denciu care a suferit arsuri grave în urma incendiului ce a avut loc la secția ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț, a primit printr-o postare un mesaj de îmbărbătare emoționant din partea colegilor ei.

Acesta este mesajul dat de conducerea spitalului județean publicității:

„Cuvintele sunt mici, greu de găsit și mai ales puține când vrei să exprimi sentimente sincere și gânduri bune pentru cineva apropiat care trece printr-un mare necaz.

Alina, ești colega noastră și te iubim pentru ceea ce ești tu și familia ta frumoasă și, până nu demult, fericită. Și pentru că știm că fericirea și iubirea familiei tale reprezintă totul pentru tine, vrem să știi că suntem alături de tine și te vom sprijini pentru ca ceea ce s-a întâmplat în seara de 14 noiembrie să rămână doar un vis urât, dat la o parte de către voi, dar și de către noi toți.

Dobreni: localitatea cu cea mai mare rată de infectare din Neamț! Află mai multe aici!

Înțelegem că treci prin momente cumplite, așteptând de la distanță vești despre starea de sănătate a lui Cătălin, lângă care, din raționamente logice nu poți să fii.

Înțelegem mai ales că primești vești pe care cu luciditate și înțelepciune trebuie să le cenzurezi pentru copii și părinți, iar tu trebuie să rămâi tare și zâmbitoare cu toată suferința ta ascunsă.

Suntem convinși că situația lui Cătălin se va îmbunătăți constant, dar poate prea lent pentru dorința ta și a noastră, însă, cu ajutor medical, speranță și rugăciune va reveni la un moment dat alături de voi și va fi iarăși ceea ce dorești cu ardoare: soț, tată și medic dedicat.

Vrem să fim alături de tine și de restul familiei tale până ce veți fi iarăși toți împreună pentru ca, apoi, să puteți da uitării ceea ce a fost la un moment dat o perioadă grea din viața voastră. 

Colegii și prietenii tăi din secția OG”.

Sursă: Mesagerul de Neamț!

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.