Polițiștii au reținut un bărbat din Piatra Neamț pentru încălcarea ordinului de protecție!

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din 43 de ani, din Piatra Neamț, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, cu privire la faptul că fostul său soț a încălcat ordinul de protecție emis de instanță de judecată.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că un bărbat de 43 de ani, s-ar fi apropiat de imobilul acesteia, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Piatra Neamț, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fosta soție și locuinţa comună.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul în cauză s-ar afla din nou în apropierea locuinței fostei sale soții, aspecte care s-au confirmat în urma deplasării la fața locului a echipajului de poliție. 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Sursă: IPJ Neamț

Distribuie acest articol!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Instagram

Most Popular