Construcția misterioasă apărută în Piatra-Neamț este subiect de discuție în străinătate!

Construcția misterioasă apărută în Piatra-Neamț săptămâna trecută a ajuns subiect de discuție în străinătate.

Acum o săptămână, o construcție misterioasă de 4 m înălțime a fost descoperită la câteva sute de metri de situl arheologic al cetății dacice Petrodava, pe platoul Bâtca Doamnei.

Monolitul din tablă a stârnit cu atât mai mult interes, având în vedere asemănarea sa cu o construcție ce apăruse în Utah, SUA în aceeași perioadă și care acum a dispărut în chip la fel de misterios cum a apărut.

Evenimentul nu a trecut neobservat de presa internațională.

În scurt timp, ABC News, Daily Mail, New York Post, Sky News, TMZ, The Sun, Mirror şi The Telegraph au postat articole adresând fenomenul neobișnuit și posibilitatea unor autori extratereștri ai construcției.

Primarul Municipiului Piatra-Neamț, a glumit pe seama situației:

„Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume.

Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru.

Pe de altă parte, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Neamţ împreună cu poliția încearcă să găsească pe cel responsabil pentru ridicarea unei construcții în mod ilegal într-un loc protejat, fără permisiune de la Direcţia pentru Cultură sau de la ministerul de resort.

Sursă: Știri-Neamț.ro

Distribuie acest articol!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Instagram

Most Popular