Șofer cu permisul suspendat este prins drogat la volan!

Polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule.

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 38 de ani, din Icușești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoș din municipiul Roman.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru benzodiazepină.  

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanţelor stupefiante.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursă: IPJ Neamț

Distribuie acest articol!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Instagram

Most Popular