poza unui pacient bolnav de COVID-19
Reading Time: < 1 minute

Poza unui pacient bolnav de COVID-19 chinuindu-se să respire la aparate pe patul de spital a devenit virală.

Fotografia îl înfățișează pe veteranul Michael Wright, întins pe burtă, străduindu-se să respire prin intermediul unei măști cu oxigen.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, a murit pe data de 8 decembrie, două săptămâni mai târziu.

Starea de sănătate a lui Michael Wright părea să se îmbunătățească în urmă cu o lună, iar medicii sperau că acesta se va vindeca.

Din păcate însă, datorită antecedentelor sale de bronșită cronică, boala a reprezentat o luptă dificilă pentru veteranul american. Apoi, Wright a dezvoltat o pneumonie și organele au început să-i cedeze.

Fotograful Leila Navidi, care a surprins momentul emoționant a scris pe Twitter: „Pentru cei care își amintesc de fotografia mea a lui Michael Wright care se lupta să respire în ICU luna trecută, o actualizare. A pierdut tragic bătălia cu Covid la începutul acestei săptămâni. Sper că fotografia lui Michael a salvat vieți.”

Miranda Carlos, fiica vitregă a lui Michael Wright a declarat: „Această durere este diferită de orice a simțit vreodată mama mea. În afară de durerea pe care o simte în urma pierderii, se confruntă acum cu cheltuielile de care se va ocupa singură. Michael avea doar 54 de ani și mama mea doar 48, nu au planificat niciodată acest lucru, au planificat o viață lungă și frumoasă împreună” .

Sursă: Observator

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *