finaliștii de la Chefi la Cuțite
Reading Time: < 1 minute

Ce reacții au avut finaliștii de la Chefi la Cuțite după ce Ionuț a câștigat bătălia? Câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite este Ionuț Belei!

Cei trei finaliști au fost: Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru. Ionuț Belei s-a întors acasă cu marele premiu: 30.000 de euro.

Chef Florin Dumitrescu este mândru de evoluția finaliștilor pe tot parcursul competiției: „Sunt mândru de cum arată finala, de cum au arătat farfuriile, vă felicit pe toți pentru nivelul la care ați ajuns”, a transmis Chef Florin Dumitrescu.

„Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici”, a spus Roxana Blenche.

Pe de altă parte, Maria Șandru a susținut că Ionuț nu ar fi meritat să câștige, având în vedere că nu a prezentat rețete noi. „Azi am închis un capitol din cartea vieți mele nu sunt deloc suparată, am cunoscut atâtia oameni faini, am avut onoarea sa gătesc cu oameni minunați pentru oameni minunați și ce sa zic am închis capitolul dar nu cartea, începe capitolul 2 din viața mea. Acum vreau să mă dedic familiei mele copilașilor mei, soțului meu, părinților mei, tuturor persoanelor care sunt aproape de mine”, a scris Maria Șandru pe pagina sa de Instagram.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *