Diana Șoșoacă
Reading Time: < 1 minute

Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, a protestat, miercuri, în fața sediului DIICOT București, deoarece se simte amenințată după ce a depus plângeri penale împotriva autorităților.

Senatorul AUR, a cerut celor de la DIICOT să nu cedeze sub presiunea politică în cazul colegei sale Iulia Medeleanu, care ar fi fost acuzată pe nedrept de fraudă.

Este un manifest împotriva tuturor presiunilor exercitate împotriva colegei noastre Iulia Medeleanu. Solicităm dreptate, solicităm justiție, solicităm adevăr. Solicit DIICOT București să nu cedeze presiunilor politice. Iulia Medeleanu este supusă celor mai crunte presiuni în justiție.

Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă! Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum.” a spus Diana Șoșoacă.

Șoșoacă s-a luat la harță cu jandarmii de la fața locului (ca de obicei) datorită refuzului ei de a purta mască, susținând că ea și soțul ei au adeverință medicală care îi scutește de la purtatul măștii.

Sursă: B1

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *