Reading Time: < 1 minute

Dacă ai până în 41 de ani și dorești să-ți înființezi o fermă poți beneficia până la 50.000 de euro pentru realizarea ei.

Sunt doar câteva condiții: să fi lucrat în domeniul agricol, agro-alimentar, veterinar sau economie agrară sau să ai studii în aceste domenii.

Dar mai multe detalii despre acest proiect găsești aici!

„Tinerii fermieri care revin din străinătate pot beneficia de sprijin de până la 50.000 de Euro pentru înființarea de ferme. Proiectele pot fi finanțate prim măsura 6.1 Instalarea Tinerilor Fermieri.

Pot beneficia de acest sprijin persoanele până la 41 de ani la data depunerii proiectului, care au lucrat în domeniul agricol, agro-alimentar, veterinar sau economie agrară sau care au absolvit studii în aceste domenii.

Pentru a primi finanțări tinerii trebuie să dețină o exploatație agricolă și să își stabilească domiciliul în localitatea în care este înregistrată exploatația.
Mai multe detalii privind accesarea acestor fonduri puteți obține la adresa relaț[email protected] sau accesând link-ul de mai jos:
https://portal.afir.info/informatii_generale_pndr_investitii_prin_pndr_sm_6_1_sprijin_pentru_instalarea_tinerilor_fermieri „, se arată o postare pe facebook a municipiului Piatra-Neamț.

 

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *