Puii de urs chinuiți sunt de negăsit!

Puii de urs, care au fost scoși din bârlogul lor de niște muncitori forestieri, dar și ursoaica, sunt de negăsit. Poliția continuă ancheta în zona incidentului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip a declarat: “Nu au fost găsiți ursuleții, cercetările continuă, sunt tot felul de activități care se desfășoară. Ei (muncitorii acuzați de comiterea faptei – n.r.) au fost reaudiați tocmai pentru a dobândi eventuale date noi, dar nu am nimic în plus”.

Gheorghe Filip a mai declara faptul că au fost găsite urme de urși adulți în locul filmării, dar nici puii, nici mama nu sunt de găsit.
De asemenea, ipoteza care circula în spațiul public în ceea ce privește cazul care ar avea legătură cu traficul puilor de urs nu a fost confirmată.
Balla Izabella, Comisarul șef al Gărzii de Mediu Harghita a fost pe teren cu specialiștii instituției pentru a căuta puii de urs, iar în cazul în care i-ar fi găsit, să îi predea pentru moment Centrului de Reabilitare de la Bălan, împreună cu specialiștii de la Garda de Mediu, pregătiți pentru situația în care s-ar fi găsit cadavrele puilor de urși.

 

Distribuie acest articol!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Instagram

Most Popular