voucher
Reading Time: 2 minutes
Municipiul Piatra-Neamț oferă o oportunitate de voucher de aproape 5000 de euro pentru tehnologie asistivă persoanelr cu dizabilități.
Voucherul se adresează persoanelor cu dizabilități între 18 și 65 de ani în căutarea unui loc de muncă. Pentru mai multe informații, vă puteți adresa Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă sau puteți accesa numărul 0751015063. Această linie telefonică este disponibilă de luni până vineri, între orele 12.00-14.00.
În cazul în care aveți nevoie de un aparat auditiv wireless, de un mobility scooter, de un scaun cu roți electrice sau orice alt dispozitiv care vă oferă ajutor pentru a duce o viață independentă, acest voucher pentru achiziția de tehnologie asistivă este pentru dumneavoastră. Dacă aveți o deficiență bilaterală, banii pot fi folosiți pentru două produse. Acest voucher este si pentru studenți!

Ce trebuie să faceți pentru a obține voucher-ul:

„1. Adresați-vă Agenției de Ocuparea Forței de Muncă din județul dvs.  Sunt necesare copii după cartea de identitate, adeverința medicală și ultimul document de studii. Veți fi înregistrat ca fiind în căutarea unui loc de muncă și veți semna un acord. Adică veți participa la minimum două activități de informare, consiliere sau mediere.
2. A doua oprire este la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul dvs. Aici depuneți o cerere, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap și anexa, ore comandare de la medicului specialist privind tipul de tehnologii, acordul semnat la AJOFM și un angajament că nu înstrăinați produsul.
3. ANDPDCA vă va transmite voucherul nominal tipărit.”
voucher

Cum puteți achiziționa produsul?

Adresați-vă unui furnizor de tehnologie asistivă folosind voucherul și alegeți produsul de care aveți nevoie din lista lor. Găsiți o lista a furnizorilor și produselor AICI

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *