Reading Time: < 1 minutes

 

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a câștigat la limită, 1-0, duelul cu formația Știința Miroslava, partidă din etapa a 12-a a Ligii 3, Seria 1.

Știința Miroslava a fost primită, sâmbătă după-amiază, pe Stadionul Municipal „Ceahlăul”, pentru o confruntare foarte importantă în vederea luptei pentru promovarea în Liga a 2-a.

Nemțenii au început hotărâți partida, creându-și faze de poartă încă din primele minute prin Mihalache și Barb. În minutul 20 jucătorul oaspeților, Mihai Asofiei, a comis un fault în careu iar arbitrul de centru nu a ezitat să pedepseacă imprudența mijlocașului, dictând penalty și arătând un cartonaș galben. Răzvan Pîntea și-a asumat responsabilitatea de a executa lovitura de la 11 metri și a înscris cu un șut puternic și precis.

În minutul 56 meciul s-a dezechilibrat vizibil în urma eliminării fundașului ieșean Bilendo care l-a faultat pe Max Cojocaru într-un duel aerian. Fazele de atac au început să se înmulțească la poarta adversă, Pîntea având ocazia în minutul 62 să marcheze dubla după o eroare uriașă în defensiva oaspeților, dar mingea șutată a lovit bara. La acțiunea imediat următoare Vlad Andrieș a reușit să marcheze pentru 2-0 însă reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Ceahlăul putea să-și dubleze avantajul prin Mateciuc însă lovitura de cap din minutul 68 a lovit pentru a doua oară bara laterală, scorul rămânând neschimbat până la fluierul final.

Ca urmare a succesului înregistrat, Ceahlăul Piatra-Neamț ocupă în prezent poziția a 4-a în clasament, la patru puncte distanță de liderul Bucovina Rădăuți. În următoarea etapă Ceahlăul va evolua pe teren propriu contra celor de la Dante Botoșani, partidă programată pentru 27.03.2021.

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.