Reading Time: < 1 minutes

Clubul din Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, a obținut o victorie importantă zilele trecute prin dobândirea palmaresului, siglei și culorilor fostei echipe FC Ceahlăul care s-a desființat în anul 2016.

Anton Măzărianu, director general al companiei COMES și sponsor al echipei, a anunțat în cursul zilei de vineri că actual club a reușit să-și readucă în patrimoniu simbolurile și palmaresul formației FC Ceahlăul Piatra-Neamț.

„Cel mai important lucru pentru noi, cât și pentru iubitorii de fotbal din Piatra Neamț este că am reușit să aducem în patrimoniul clubului nostru palmaresul, culorile și sigla vechiului FC Ceahlăul. Am reușit asta și cu ajutorului unui alt partener al nostru, firma Rifil, prin domnul Bodo.

Este una dintre cele mai importante realizări din momentul de față și acum rămâne doar să câștigăm meciurile până la finalul campionatului” – a susținut Anton Mazărianu

Formația din Piatra-Neamț și-a stabilit ca obiectiv în acest sezon promovarea în eșalonul secund, care ar însemna ultima etapă în vederea revenirii clubului pe prima scenă a fotbalului românesc. Sezonul competițional 2014-2015 a fost ultimul în care „urșii carpatini” au fost prezenți în Liga1, când au încheiat campionatul pe ultima poziției cu 27 de puncte acumulate în 34 de etape.

Autor: Alexandru Gârbea

Distribuie acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.